Historie

Auto Center Piet Ooms is opgericht door Piet Ooms. Nadat Piet achttien jaar gewerkt heeft bij Toyota-dealer Wim van der Gaag besloot hij om in 1987 voor zichzelf te beginnen aan de Emmastraat.

Wegens ruimtegebrek volgde al snel een showroom in een pand aan de overkant. Na 10 jaar werd de ruimte in de twee panden toch echt te beperkt.

Auto Center Piet Ooms

Op 6 februari 1998 werd dan ook de huidige locatie aan de Taanderijstraat in gebruik genomen. Op onze huidige locatie beschikken wij over een ruime showroom en een moderne werkplaats.

Het pand aan de Emmastraat

 

Het team

Oprichter Piet Ooms is nog steeds werkzaam in het bedrijf. Na de oprichting werd hij bijgestaan door monteur Stefan. Hij is al 33 jaar werkzaam in ons bedrijf. En dan bij Edwin ruim 26 jaar en bij Nick 16 jaar.

Ook de zoon van Piet, Edwin, is al ruim 22 jaar onderdeel van het team. Het team wordt gecompleteerd door Nick die al 13 jaar bij ons in dienst is.

Auto Center Piet Ooms staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit blijkt wel uit het feit dat onze collega’s al zo lang bij ons in dienst zijn. Wij houden van persoonlijk contact en laten u niet graag wachten.

Kennismaken met Auto Center Piet Ooms? Kom gerust eens langs. U bent van harte welkom voor een kop koffie en aanvullende informatie.

Auto Center Piet Ooms

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

010-4600804 contact@autocenterpietooms.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 010-4600804

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×