Occasionshow Tweede Paasdag

Auto Center Piet Ooms pakt uit!

Op Tweede Paasdag 10 april zijn wij geopend! Van 11:00 tot 15:00 uur. Op deze dag kunt u profiteren van een leuke korting bij aanschaf van een occasion!

Occasions

Zoekt u een betrouwbare occasion voor een aantrekkelijke prijs? Kom dan langs op Tweede Paasdag van 11.00 tot 15.00 uur. We hebben occasions vanaf bouwjaar 2009 tot en met een bijna nieuw!

  • Bij aanschaf van een occasion op Tweede Paasdag krijgt u € 250,= korting op het aankoopbedrag!

Bandenactie

Geen occasion maar wel nieuwe zomerbanden aanschaffen? Dat kan ook. We adviseren u graag welke banden geschikt zijn voor uw auto.

  • Nu bij aanschaf van een nieuwe band: GRATIS balanceren en monteren!

Garantie

Al onze occasions worden afgeleverd met een grote beurt, nieuwe APK en met 12 maanden BOVAG garantie. En er worden géén afleveringskosten berekend! Geen kleine lettertjes, gewoon altijd de beste prijs voor een betrouwbare auto.

Langskomen?

Komt u gezellig langs op Tweede Paasdag? Natuurlijk kunt u ook gewoon terecht voor een lekkere bak koffie en een iets lekkers van chocola.

Deze Paasshow wilt u niet missen! Graag tot dan!

Bent u verhinderd maar heeft u wel interesse in één van onze occasions? Maak dan even een afspraak, u bent van harte welkom!

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

010-4600804 contact@autocenterpietooms.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 010-4600804

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×